Glad Midsommar!!

Här var solen framme när vi vaknade, men har nu försvunnit. Tur vi har planerat att vara inne idag. Kanske det blir regn.

Har tagit en lång promenad och det var skönt. Tankarna fick ströva tritt och det kändes fint.

Var och lämnade blodprov i onsdags och på eftermiddagen så ringde de från HS. Mina värden såg bra ut och jag kunde börja med sprutorna. Men som hon sa, eftersom vi ska till Tyskland så måste vi skjuta fram det lite. Så jag börjar på onsdag när vi är där nere. Kör på med sprayen tills dess. Ska ta ett blodprov på dag 5 av sputandet, därav att jag inte kan börja på en gång.

Jag kommer i alla fall bli en underbar kvinna när jag går in i klimakteriet, det vet jag av erfarenhet nu :-) Lugn, harmonisk och att jag slipper massa vatten i kroppen vid både ägglossning och mens och slippa mens helt, underbart!!

Hemma idag.

Har värsta huvudvärken och är hemma från jobbet. Vart väl för mycket spänningar i och med Leos fotbolls skola och besöket hos dom där Leo ska gå på fritids efter skolan i fyran. Men nu är det fixat i alla fall.
Fotbolls skolan är ju klar på torsdag. Skönt.

Ska få besök på midsommar och det ska bli trevligt. Bea och Lasse kommer med barnen.

Skall hämta Leo på träningen snart. Sen kanske vi kan se om vi ska träffa Sandra och Line på stan.


Trött

så trött, vet inte vad det är, kanske medicinerna eller att jag är stressad över att Leo har fotbollskola nu till veckan, det är likadant varje år, och det fgår bra varje år oxå.

Har varit och firat Pelles brorsdotter och ätit så mycket fika bröd. Det får bli skärpning til veckan.

På onsdag tas det blodprov och jag tycker att det ska bli spännande att se vad de säger. Undra när jag får börja ta mina sprutor.

Skolavslutning

Allt har gått bra idag och vädret var jätte fint. BArnen sjöng på skolgården och vi fick fika efteråt. Nu är det fyran nästa år som gäller. OJ vad tiden går fort.

Nästan alla barn i Leos klass har små syskon och någon kom med en som var bara ett par  veckor, så söt. Nästa år kanske vi har en oxå.

Nu är det mest planering inför tyskland resan, vi har i dag köpr en bärbar liten dator med två monitorer så vi kan ha i bilen och se på dvd. Tror det blir en hit för Leo. Har även bytt ut våra trasiga framrutor på båda bilarna, så nu har vi fri sikt igen. Nästa vecka lämnar vi in våran C5:a på liten service oxå så att allt står rätt till.

Här ska vi bo:
http://www.sembo.se/Accommodation/city.aspx?cityCode=48&type=0

Hit ska vi åka en dag: www.hansa-park.com

Sommar lunch

på jobbet idag, lite tråkigt då det var regn och vi fick sitta inne i stället för ute.

Leo fick vara hemma igår då magen var alldeles för dålig efter cykel olyckan, men han mådde bättre under dagen och fick gå idag. I morgon har han skolavslutning och vi har tagit ledigt hela dagen både jag och Pelle.

Leo kom hem med två medaljer idag. En för vinst i pingistuneringen av alla fyrorna i skolan, och sen brons för att han kom trea i bordshockey tuneringen. Jag är en stolt mamma, alltid.

Idag kom den röda och vi närmar oss sprutstarten, känns spännande. Kanske vi får till det nu med IVF, men ändå måste vi ju oxå vara beredda på att det kan gå åt pipan. Mentalt kommer det bli tungt, jag är så orolig för min reaktion om vi inte lyckas. Ska ta upp det när jag talar med HS (Huddinge sjukhus) nästa gång. De har ju kuratorer och personal som man kan prata med. OM vi lyckas kommer den någon gång under april 2008 kan jag tänka. Så har jag räknat ut varje månad nu i flera år.  Kraven har sänkts varje månad. Först var man lite orolig att den skulle komma i december, och ännu värre på julafton eller på nyår. Nu skiter jag i när, bara den kommer.

Fotboll

Idag så var det match igen. Vi förlorade igen. Men det är jätte kul att spela.

Sprayandet går bra, mår fint. Känns segt bara, vill att det ska gå fortare, vill vara gravid, har velat det länge nu.

Leo ramlade med cykeln idag. Han fick jätte ont och ett sår. Få se om han kan vara med på friidrottsdagen i morgon.

Fick blommor av Pelle idag, han är underbar.

Missnöjd

över att jag vart bort glömd av Leos nya fritids, då jag bett dom ringa mig för två veckor sedan, fick mig att få huvudvärk.
Ringde upp idag och undrade varför han inte återkom till mig om vilken dag vi skulle ses. Då påstår kvinnan som svarar först att jag skulle ha kommit till dom i måndags. Jag fattar ingenting. Får tala med mannen i fråga som jag talade med då och vi hade helt olika åsikter om hur vårt samtal varit. Jag fattar ingenting. Fick i alla fall en ny tid nästa måndag och det känns surt att behöva gå dit. Men vad gör man inte för sin allergiske son, han måste ju bli väl om händer tagen, nu undrar jag om de har koll över huvudtaget.

Måste släppa det ett tag, annars så tar det all min energi.

Vaknade kl tre i natt och kunde inte somna om. Det är hett i denna lägenhet är ett som är säkert. Leo fick ta ur täcket ut påslakanet och sova. Ska se om Pelle kan ta upp fläckten, det vore skönt.

Leos tester gick fint, han fick en till biobiljett idag och vi får se vad det blir för film nästa gång.

Cyklat

Leo och jag tog en tur med cyklarna till Vällingby idag. Vi höll oss i från solen och gick på en bio i stället. Leos rygg har börjat flagna och den ser lite bättre ut. (Kom från Lars med världens bränna)
I biografen var det däremot svin kallt, vi frös i tre timmar, ja du läste rätt. Filmen vi såg var tre timmar och helt Leos val. Men ibland får man ställa upp. Vi såg Pirates of the Caribbean 3 och det var inte riktigt min smak.

Leo kämpar på med sin läxa och allt ska vara klart till nästa vecka. På fredag är det skolavslutning och i år ska vi komma i tid :-) Leo har gått med på att ha en jätte fin skjorta och kommer att vara finast i hela klassen, men det är han ju jämt.


Leo ska på sitt andra besök på Astrid Lindgrens barnsjukhus i morgon, vi är med i en studie om astma. Tar en massa tester och blåser i maskiner. Vi hoppas på att det hjälper honom och andra barn.

Nu är det dax för middag.

Fina killar

image55image56image57image58image59image60

Sommar hetta

Oj, vad skönt det är ute nu. Vi har varit och badat idag, jag Leo och hans kompis Daniel. Pelle har spelat poker.
Det är 28 grader varm och så underbart. Stackars de som sprang maraton idag.

Har börjat spraya, och är inne på min femte dag idag. Det som kommer sen är att jag ska ta ett blodprov och de ska kolla om jag är nedreglerad. Om jag är det så ska jag börja med sprutorna. Hoppas det klaffar med våran resa till Tyskland, som de vet vi ska på. De la upp detta program så det ska funka, men barnmorskan jag talade med sist lät lite oroad, men sa att vi får se när jag tar blodprovet. Annars så får vi väl åka senare, vi har ju en dag tillgodo, vi tänkte ju ta en natt innan i danmark. Kanske vi får hoppa den och åka raka vägen till Tyskland i stället.

Hoppas jag mår lika bra av sprutorna  som nässprayen, vill ju inte försöta våran lilla semester.