Gravid yoga

Var där första gången idag och det var skönt och rofyllt. Vissa övningar var omöjliga men kul att prova på, det kommer jag göra om.

Annars så rullar allt på, Leo har skolan, Pelle jobbar och jag har tråkigt :-(

Våran bebis

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Lenas&year=2008&month=3&day=29&babycount=1"></param><param

Naprapaten

har gjort underverk, men det kanske han ska om man får betala 440 kr för ca40 min. Har träffat honom 3 gånger på tre veckor, nästa gång är om två veckor. Känns mjukare i nacken och jag sover liggandes nu.

Var och köpte mig ett bälte att ha under/runt magen idag och det känns jätte skönt. Men behöver ju få upp axlarna lite oxå så jag köpte en ny bh oxå. 75G, herrejöses vad vi skrattade jag och expediten, tjejen bredvid min hytt ville ha 80B, oj vad liten hon måste ha känt sig eller så tänkte hon, vilken tur jag har som slipper dom brösten :-) Men den känns mycket stadigare än de jag köpte för ett par veckor sedan.

Nu ska jag lägga mig och vila, Leo är hos en kompis och Pelle hos sin bror.

V21

image80

V20

image79

Allt rullar på.

Mår vissa dagar så dåligt att jag inte kan sitta här, därav min frånvaro. De dagar jag mår bra vill jag inte sitta här utan njuta av att må bra.  Idag är en skit dag, men vill skriva ändå, jag har ont och jag vill bara spy av huvudvärken. Räknar ner tiden tills jag får ta nästa tablett, fyra timmar emellan ska det vara. Jag tog den senaste kl 12.30.

Är sjukskriven tom den 5 dec, jag hoppas det blir bättre innan dess, jag vill göra annat än bara sitta här och vänta på att Pelle ska komma hem. Stackarn.



Leo fyller år idag, min prins, mitt allt. Snart precis för tio år sedan så kom han till världen, kl 16.29 (en minut innan jag får ta min nästa tablett) Var och sjöng för honom i morse, gick upp kl 05.15. Men det var det värt. Han var så söt och glad när vi väckte honom med lussebullar och vanliga bullar.  2 paket fick han oxå, resten ikväll när vi åker dit.

Älskar dig Leo!!!

Helg i Sundsvall.

Hade världens huvudvärk när vi for upp till mor och jag trodde jag skulle dö. Efter tredje dosen med huvudvärkstabletter så lättade den, pust, och några böner till gud. Så jag ska till kyrkan på söndag, man lovar mycket när man har ont och man får hålla sina ord.

Det var trevligt hemma hos mamma, kalas och det kom snö. Lena är inte så van vid halt väder och gjorde en ordentlig vurpa i trappen hos mor, se resultatet.

image78

Har varit till barnmorskan idag och mitt blodtryck var lägre, kan det beror på lugnet i Sundsvall. Nästan så jag vill tro det. Fick tid till naprapat i morgon och sen läkaren på onsdag.

Bebisens hjärtljud låg på 138 och det är tydliga tecken på en pojke, så vi får väl se.

V19

image77

Här går det undan.

V18

image76

Ultraljudet.

Som vi gjorde förra veckan gick jätte bra. Ingen annmärkning och datumet blev lika för henne. Vi sa att vi inte ville veta och det sa hon inte att hon skulle säga heller, men en gång så sa hon "han", och då börja både Pelle och jag fundera. Men hon sa säkert bara fel. Men vi tror ju själva att det är en liten kille, så hon har säkert rätt. Fick 6 st kort med oss som jag tänkte scanna och lägga in senare.