Rapport från Bromma

Helgen som varit har vi tillbringat i Örebro. Leo har spelat cup för Brommapojkarna men tyvärr gick det inte så bra. 5 förluster och sen fick vi fara hem. Leo bodde med de andra killarna på en skola, medans jag, Pelle och Vera tog in på hotell. Kan säga att vi fick nog av Örebro från tordagen tom lördagen. Alltid skönt att komma hem :-)

Leo har haft en sträckning i ljumsken sedan tidigare som dock har blivit bättre, nu har han i stället ont i knäet på samma sida. Detta har gjort att Leo springer lite konstigt. Talade med en läkare idag som kollade upp honom och Leo fick ta röntgenbilder på höfterna. Vi får se om det kan vara något fel där. Läkaren trodde dock det berodde på överbelastning och om det inte skulle gå över så skulle vi till sjukgymnast. Om läkaren inte hört av sig i morgon så var röntgenbilderna bra. Vi håller tummarna.

Vera, hon växer så det knakar, stora damen snart. Vill att tiden ska gå lite långsammare, vill njuta av att hon är så liten. Hon vill bara sitta eller stå hela tiden. (med våran hjälp såklart) Hon vill vara med överallt. Sover mindre på dagarna men länge på nätterna. I går somnade hon vid nio och sov till sex, så skönt.

Hinner inte uppdatera

så ofta som jag vill. Men så är det att vara småbarns förälder.
Vera växer på lägger in några fina kort på våran sötnos.










Trött tjej

Lill snäckan har sovit åtta timmar i natt, man blir rädd när man vaknar och man tänker att hon dött innan man hinner se att hon andas. Hon var väldigt pigg under hela dagen så det var säkert därför.

Pelle kom på en fin 31:a plats i poker-sm, han är så duktig min älskling. Han var värd en första plats tycker jag.

Leo har spelat kval idag i fotboll, men det gick inte så bra, en oavgjord och två förluster. Jaja ibland går det dåligt. Match i morgon och på söndag igen. Sen så är det paus under sommaren.

Har bokat av våran resa till Portugal, vi har inte energi och ork att åka. Ska boka med Ving nästa gång vi vill åka någonstans, då vi varit nöjda med dom tidigare. Blir några dagar till Skara sommarland i stället, vilken helomvändning :-)
Leo ska ta med en kompis, det blir skoj för honom.

Allt bara rullar på

och lilla damen är mera nöjd och glad. Hon jollrar och skriker bara när det är befogat. Magen verkar blivit bättre.
Var dock in en sväng på KS i förra veckan då hon vart så konstig när man la ner henne. Hon började fäckta med atmarna och spärrade upp ögonen, även kippa efter andan. Detta hände när hon legat ner ett tag, annars hade man kunnat tro att det berodde på att man la henne.
Efter lung och hjärt rönten på KS så sa dom att allt såg ok ut och att det kanske var någon typ av kramp eller att hon blev rädd för att hon var ensam. Små tendenser finns kvar men inte lika otäkt längre.

Lite ny kort på henne och hennes bror kommer här.



Här var hon prick en månad.



Vera & Leo



Lilla gumman!



Vera igen





Världens snyggaste kille!!







Vera o Joel