Några punkter på min göra lista för idag.

  • Promenad
  • Luncha med älsklingen
  • Köpa byxor  som passar (så jag kan gå ut och folk inte behöver glo ögonen av sig)
  • Göra klart CV:n

    CV:n är klar, nu ska den bara skickas in. Ska bli spännande och se om man får någon respons.
    Pelle är på väg hem och ska få köttbullar och stuvade makaroner.
    Byxorna får vi köpa i kväll när Pelle kan skjutsa sin valross.
    Promenaen tar jag i kväll. Tog en jätte lugn igår och det gick bra.

Magen känns bättre och jag tror den är mindre, ska mäta den ikväll. Sist på sjukhuset var den 101 cm, ojojoj.
Min tid till UL har inte kommit ännu. Ska man ringa och kolla eller vänta ett par dagar till?


Ännu bättre idag.

Men ligger ändå framför tv:n i soffan och tar det lugnt. Är rädd att jag ska bli värre igen, och vila var ju det jag skulle göra, så ett par dagar till blir det så. Men jag längtar ut och ta en riktigt lång promenad och kanske ta en cykeltur. Längtar efter att få träffa folk och att få skratta.

Mådde illa i morse igen, jippi!! Gjorde inte det igår och då blev jag ju genast orolig, helt sjukt. Äter lite mindre nu och mår inte illa hela dagarna längre. Tror att jag är mindre svullen, eller så har jag bara vant mig vid magen.

Pelle var hemma på lunch idag och det var jätte trevligt, underbart med sällskap.

Nu undrar jag när tiden för vårt ultraljud kommer, borde bli i denna vecka eller början på nästa.


Bättre och bättre dag för dag....

..underbart, jag känner mig lite bättre och det var på tiden. Med reservation att det kan bli värre igen så mår jag som bäst idag, hitills.

Jag ler och jag nynnar inombords. Att man ska behöva må så dåligt för att uppskatta att bara må som vanligt. Det är helt otroligt. Som jag sa till Pelle igår, jag ska aldrig gnälla mer i hela mitt liv om jag får börja må bättre. Han tog fram mobilen och skulle spela in mitt löfte :-) Men ni, påminn mig om jag börjar gnälla för små saker, för det är inte värt det.

Idag har jag till och med fått på mig kläder. Även om jag duschat varje dag så har jag gått i morgonrocken hela dagarna. Även om magen fortfarande är lika stor så får jag på mig mina tränings byxor och en topp. Även fått ett diadem i mitt hår. Oj vad vackert det måste vara för Pelle som sett mig så sunkig :-)

ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ

Älskar vårt lilla knyte i magen och nu kan jag börja njuta av den resan.

ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ

Gravid och ledsen

Trodde man skulle få hoppa runt av glädje, men nejdå, jag mår piss på pga denna överstimulering. Är så svullen och har ont. Vet inte när det ska bli bättre för ingen vet. Sjukskriven två veckor till. Vill njuta nu, men inte då. Önskar jag inte var så svullen, kan inte ha några kläder, kan inte gå långt och jag får ont av att ligga. Känner mig så gnällig. Bläää men nu är det sagt och jag är jätte glad för att vara gravid, vill kunna visa det oxå.

GRAVID!!!!!

Äntligen, det blev ett possitivt test idag, både på sjukhuset och hemma. Tjohooo, nedanför ser ni bildbevis.

image63

Ägg tillbaka

redan den 11/7 men jag har mått så där under tiden och inte orkat uppdatera. Men det är tillbaka och jag har testdag den 26/7 alltså om två dagar. Baksidan med detta är att jag svullnar så otroligt mycket. Har vätska i buken och jag har legat inne. Är fortfarnade inskriven men på permisson till på torsdag.  Om ni är känsliga så kolla inte på bilden nedanför för ni kommer se mig i trosor och bh med världens största mage. Läkaren säger att jag kommer att svälla mera om testet visar positivt. Hur ska jag kunna svälla mera? 

Skriver mera när jag orkar.

Kram till er alla.

image62

ÄGGPLOCKET KLART!!

Nu har man varit och värpt, nio ägg blev det. I morgon blir det insättning igen. Har så ont och jag är så svullen. Ska sätta in kort så fort jag installerat den nya kameran på datorna. Ser ut som jag är i 5 månaden och kan knappt gå. Men det är det väl värt. Vill bara må bra så jag kan träna och röra på mig, blir ju så deppig när jag inte kan/får/hinner med min motion. 

Ska till Leo ikväll och kolla in derasa nya lägenhet. Leo går till Lars på söndag och blir hos honom i fyra veckor, hur ska jag klara det utan att sakna och gråta efter honom? Förhoppningsvis så kanske vi kan ses då och då.

Sundsvall here we come...

Idag bör det av en snabbis till Sundsvall för mig och Leo. Pelle stannar hemma och tar det lungt ;)
Ska träffa mor och Bea, sen får jag se om fler vill ses. Kommer att befinna mig i stan i helgen.

Var på ul idag och det såg fint ut, 8 äggblåsor och det hinner nog bli fler innan jag ska plockas på måndag.
Så hela dagen kommer gå åt att vara på ks, eller halva i alla fall.

Pelle fick ett erbjudande om jobb idag, på ett ställe där han jobbat tidigare, så ville dom att han skulle bli lagerchef, han skulle tänka på saken. Han är så duktig. Han gör rätt i vad han än väljer. Jag står bakom honom.


Ultraljud

i morgon torsdag. Då ska vi se hur många äggen är och hur stora de har blivit. 

Mår bra, otroligt bra, toppen bra!!!

Semestern är lugn och skön. Har varit in på jobbet i dag och lyssnat på våran nya chef, som vi får den 1 oktober, om vi går med över. Hon svarade lite på frågor som vi hade. Känner mig inte så överlycklig, men det få väl fungera. Känns fel att börja söka jobb nu när man vill bli gravid. Lite trygghet behöver jag.

I kväll ska jag och Pelle ut och springa. Tjohoo.

Sprutar på

och det går bra, det gör lite ont och jag tycker att det är jobbigt att trycka in den. Men det är bara att gilla läget.

Resan till Tyskland har varit bra, förutom vädret. Men vi har haft det trevligt med mycket äventyrsbad och varit både på Tivolit i Köpenhamn och på Hansa park i Tyskland.

Maten för Leo har gått bra trots dålig engelska bland många tyskar. Men vi åt mest hemma i bungalowen eftersom vi tog med mat som han tål. Mycket köttbullar och korv ;.)

Nu ska jag hoppa i säng, ska upp och ta blodprov i morgon.