Sundsvall

Har varit "hemma" och firat jul. Jag har haft det bra och träffat många av alla jag tycker om. fick fina julklappar och jag tror Leo var nöjda med sina oxå.

Ska till bm i morgon och kolla mina värden. Ska lägga in lite kort här oxå. Har missat det, har kort på v25 och 26 men missade 27. Nästa vecka går jag in v28. Det närmar sig, så spännande.


Medicinering.

Nu är det så att jag måste medicineras :-( Det känns som pest eller kolera. Om jag inte tar den så kan min moderkaka sluta fungera som den ska och tar jag medicinen så kan bebis hjärtljud bli lägre och banret kan födas med lågt blodsocker. Man bör inte ta medicinen i sista delen av graviditeten, och den börjar v 30 enl bm. och då ska jag ju tillbaka till läkare. Vi får se hur vi går vidare.

Jag har gråtit och inte velat ta dessa tabletter, samtidigt  som jag vill att det ska gå bra, så får ju inget hända våran guldklimp något. Men läkaren hade talat med överläkaren på KS (gyn) och han sa att det var detta som funkade. Jag får lov att lite på dom. Fick magont av första tabletten, mest med tanke på vad det är som kan ske.

Leo är fortfarande hemma och sjuk, 10 dagar har han varit hemma. Virus som läkaren sa, ett långvarit virus. Var till en annan läkare idag och han fick i alla fall ta hals prov och det såg ok ut. Hon tog ett till prov som skulle ta två dagar att få svar på oxå. Vi får se vad det säger.

I morgon kommer Pelles släkt på middag, Pelle fixar käket, jag tar det lugnt :-) Men om jag känner mig själv så kommer jag vara på dåligt humör fram tills dom kommer. Så är jag alltid när jag är nervös.

Ursäkta min frånvaro.

Det har ju hänt jätte mycket men min ork har varit på noll.
Jag radar upp vad som hänt och händer. ( inte i någon betydelse ordning)

* Har fått träffat min faster för första gången, hon är 78 år och bor i Bandhagen, så otroligt roligt att vi fick komma hem till henne och träffas.
* Är sjukskriven ända tom 31 jan, har fortfarande högt bt och huvudvärk, blödningarna har upphört.
* Går till Barnmorskan varannnan vecka och idag var mitt bt 162/102 när jag kom, efter 15 min vila var det 129/83
* Vårt barn ligger väldigt högt (förklarar min minskande aptit på sistone) Måttet var högt ovanför tabellen, låg på 28 cm. I v24+2
* Har varit på julbord, både med jobbet och med Pelles jobb.
* På lördag har vi julmat för släkten i Stockholm, eftersom vi drar till Sundsvall i jul.
* Vi har fått en tvättmaskin, vill bara berätta det igen :-) Så glad.
* Leo sjuk, ända sedan förra onsdagen, ont i halsen och även huvudet och magen, konstigt, men doktorn sa bara virus och vi ut efter 30 sek, tom Leo sa - Han brydde sig inte om mig. Men vila är det som skulle hjälpa.
*Nästan alla julklappar är klara.
*Barnvagn beställd, en Emmaljunga classic sport med hårdlift.
*Bilbarnstol köpt.

Ja det var vad jag kom på. Ska se om jag kan baka i morgon. Men det är ju inte min favorit.

Tvättmaskin!!

Jippi! Pelles bror och svägerska kom mesd en sdan fin present i går, kolla in.

image83

Idag har jag tvättat två maskiner :-) Ni förstår hur tråkigt jag har när jag tycker det är så roligt :-)

V24

image82

V23 (missade 22 )

image81