Fertilitetsenheten

Jag ringde dom i dag, och det skulle jag inte ha gjort!! De gav mig nu beskedet att kön är 1,5 år i stället för ett år. Du får kallelse tidigast i nästa sommar!!! Och hur kan någon vara så oberörd när någon börjar gråta? Låter så otrevlig och stel i rösten.

Vet inte vad jag ska göra. Sambon vill inte låna pengar till ett försök och jag håller på att gå under. Vrider och vänder på allt för att se vad som sker och hur vi ska få detta att flyta. Känner att jag håller på att ruttna inneifrån, Känner att vi håller på att glida i från varandra när inget händer. Har inget mål med livet just nu. Står bara och stampar.


Fotboll, igen..

Det har varit cup igår och idag. KIllarna spelade bra men åkte ändå ut. Förlorade mot ett lag de skulle ha vunnit emot. Men så är det ibland.

Pelle och jag var ut och käkade igår, mysigt. Pratade lite om hur långt man ska gå med detta att bli gravida. Vi ger de två landstingsförsöken en chans och sen kanske ett privat försök. Har vi inte lyckats då så tror jag vi får "ge upp" Jag börjar bli psykiskt trött av detta. Man pendlar mellan hopp och förtvivlan varje månad. Konstigt man mår som man gör.

Talade med andra föräldrar på cupen idag och vi kom in på dans. Nu ska jag anmäla mig till någon kurs. Man kanske träffar någon annan där som oxå vill dansa men inte har någon partner, då är det ju löst. Eftersom min kära sambo inte vill. Ska bli spännande.

Ska iväg och träna men orkar egentligen inte. Kanske simma i morgon förmiddag i stället.Så får det nog bli.

Lägenheten

Lägenheten


Här är ritningen på lägenheten. Nu känns det som om man kan börja tapetsera i huvudet.
Ska fara till Måleributiken nu i kväll. Spännande. Har redan kollat en gång men nu blir det ännu roligare.




Otroligt..

..vilken huvudvärk jag hade igår. Mådde så pyton att jag ville dö. Ville spy och kunde inte ens röra mig för huvudet höll på att sprängas. Vaknade i morse med tungt huvud men mycket bättre. Hade i alla fall legat i sängen i 16 timmar då.

Var inte trevlig mot killarna hemma igår, med den huvudvärken, så jag har hyrt film till Leo och Pelle får åka och spela poker i dag.

Jobbar på och har haft världens sämsta utbildning på våra nya handterminaler. Nu ska jag och mina två kollergor lära upp de andra, jo tack det komer ju att gå bra. Men vad göra, jag sa på slutet att det var värdelöst och det står jag för.

Jobbar fortfarande 50% och gör det fram till 6 november. Ska börja med 75% då. Känner att jag hinner med mitt liv som det är nu, hur ska jag klara det när jag börjar jobba 100% ? Mitt liv som just nu bara går i något som känns som hjulspår. Inget händer och jag vet att det enda jag väntar på är en bebis. Måste ta tag i detta, fast träningen som jag kör fyra dagar är ju alltid något. Ska sätta upp några mål. Får se om jag får några idèer. Ska kolla om jag ska börja dansa eller gå med på någon kurs. Ge gärna tips.

Arg

Är på världens dåligaste humör, ingenting känns bra. Vill att denna dag ska vara över så jag går och lägger mig. Hoppas jag vaknar med ett leende, inte troligt för det har jag aldrig gjort, men i alla fall så det känns värt att gå upp.

I morgon är en ny dag med nya möjligheter.

Och den kom på dag 26

Suck stön och tvi....

VARFÖR???

Jag orkar inge mera, allt känns så meningslöst. Man känner sig som en torr gammal kärring som inte ens orkar ha sex längre. Som min gyn läkare sa, här är torrt som öken. Det kunde inte vara mera sant.


Dag 25 idag.

Kommer den att komma i morgon? Har ju kollat upp mina senaste perioder och de har varit dessa dagar emellan.
Sen januari 2006 har de varit så här.
25 28  31  17  25  25  26  26  29

Har tidigare haft 28 dagar på dagen, vad nu detta? Är året 2006 hipp som happ eller?
Har kört med äl-stickor denna månad, men som jag ser det så får jag inget utslag. Men de gånger när man kollat hos läkaren så ser dom att jag haft, hm.  Såg streck dag 12 och 13, men enl testen så ska de vara lika starka som test strecket och det var de ej.

Tror inte det lyckats denna månad heller. Och vi närmar oss januari med storm steg. Då har vi stått vårat år i IVF-kön.

IVF
Står för in-vitro-fertilisering, ”provrörsbefruktning”. Efter hormonbehandling plockas de mogna äggen ut från kvinnans äggstockar och befruktas utanför kroppen med mannens spermier.

Om befruktningen lyckas förs ett, eller högst två, embryon tillbaka in i kroppen efter några dagar.


Jag hoppas vi får till det innan!! Vill så gärna inte gå in i allt som det innebär. Har läst om så många tjejer nu och det är inget lätt sätt att bli med barn. Men snart är det väl vårt ända hopp. Varför fungerar det inte för oss?


Fotbollshelg.

Har i dagarna två stått och kollat Leo när han spelat fotboll. Med en vinst, en förlust och ett oavgjort resultat igår så gick de vidare till idag. Idag kvalade de in och fick sen spela åttondelsfinal. Där blev motståndet lite för hårt och de fick stryk med 3-1. Men killarna kämpade jätte bra.

Regnet var ihållande igår och att väckaren har ringt kvart i sju både på lördagen och söndagen kan få vem som helst att vilja skrika. Men att se killarna spelat har varit värt detta. Synd bara om grabbarna som måste ha extra träning i morgon, då de missat sin ordinarie träning idag?! Ordinare träningar är tordagar kl17-18.30 och söndagar 9-10.30 Men de har ju spelat två matcher idag. När ska de få vila? Jag är lite emot detta då de bara är 9-åringar. Låt de få känna att det är kul oxå. Så i morgon är träningen kl 18.30-20. Då vet jag en som är trött hela veckan nästa vecka.


Vaken

Varför är jag uppe? Ska ju upp tidigt i morgon. Leo har match klockan 9. Men ville så gärna börja med min nya blogg :-) Sov gott.