Nu kan den lill* komma.

Känns som om allt är så gott som klart.
Vagnen hämtade vi igår och monterade ihop. Pelle fick dra första sträckan :-)
BB-väskan packad, så gott som då mina kläder ska i oxå, men jag måste ha något att ha på mig innan oxå.

Mitt humör är dock väldigt dåligt. Stressar upp mig för ingenting och jag gråter väldigt lätt. Är nervös och spänd inför förlossningen. Orolig att jag inte kommer att fungera som man ska. Rädd att andningen inte ska fungera som den gör när vi övar och att jag ska bli spänd. Rädd att Pelle och jag inte ska förstå varandra. Detta går ut över mina kära och jag försöker verkligen ta mig själv i kragen. Jag hoppas det släpper i alla fall när liten är ute.  Pelle har i allafall lovat att ta de tunga bitarna med Leo och det känns skönt.

Leo snorar på och nu kommer plus graderna igen. Mera pollen, urk. Vet inte hur jag ska få honom att må bra. Men vi kämpar på och det nalkas 3 besök på Astrid Lindgrens barnsjukhus.  Läkaren, sjukgymnast och dietist. Leo har i alla fall blivit bättre i magen med den nygamla medicinen, den som inte innehåller mjölkprotein (men som man i vanliga fall inte ska reagera på trots att man är allergisk mot mjölkprotein, men som läkaren sa, det finns undantag)  Det är ju underbart i alla fall. Men det känns som att hans astma är lite sämre. Men vi får se vad läkaren säger.
Huden har blivit bra sen vi var där sist. Har en fetare kräm och det var precis vad han behövde. Inga knottror och eksemet är nästan helt bra, dock en hand som vi har lite problem med.

Nu ska jag lägga mig och vila igen, Leo har gått till skolan och Pelle jobbar. Tvätten sköter sig själv ett tag till.

Barnvagnen är hämtad.

Så här ser den ut!

image96
image97
image98

V34

image95

V33

image92
image93
image94

V32

image91