Gröna Lund

I eftermiddag så ska jag Leo och Vera gå på grönan. Leo ville inte bjuda med någon så det blir bara vi. Pelle ska spela poker.

Ska till vårdcentralen och ta mitt blodtryck för sista gången denna vecka. Det var jätte bra i onsdags så jag hoppas jag slipper ta mera medicin.

Livet lunkar på.

Min kära dotter har varit vaken nästan hela natten, jag vet inte riktigt varför, men jag tippar på magen.
Nu har hon sovit i 4,5 timmar och inte verkar hon vilja vakna, och mina bröst är som vattenmeloner av den anledningen. Hon är dock väldig söt när hon sover, så söt att jag filmat henne. Ser även att hon börjar bli lite lik mig också, underbart.

Har dåligt samvete mot sonen, då dottern tar så mycket tid. Antingen ammas hon eller så ska hon vaggas i famnen. Han hjälper till på ett alldeles fantastiskt sätt och kallar henne lilla gumman. Så fint så ett mamma hjärta smälter. Men jag önskar att jag och Leo kan göra något bara vi två, men det kommer nog snart.

Vi hoppar nog resan till Portugal, ingen av oss känner för att åka och då ska man gå på magkänslan. Leo tom säger att han inte vill och då drar jag verkligen öronen åt mig. Nästan varje gång han har blivit dålig så har han på något sätt sagt något som ska göra att jag ska reagera innan, men har inte tolkat det rätt, så nu gör jag det.

Exempel på det är när han skulle få en korv och han ville ha glass i stället, jag säger nej, nr 1 jag inte reagerar på, den kokta är slut och jag köper en grillad, nr 2, sen så är ketchupen slut, nr 3 och jag fattar fortfarande inte att korven kommer göra så att vi måste åka in ca 10 min senare. Om jag hade lyssnat lite på honom och magkänslan så hade han kunnat få en glass i stället. Detta skedde för flera år sedan.

Älsklingen växer så det knakar.

image132

Denna body hade även Leo när han var nyfödd.

image133

Så lik pappa

Vad är detta?

image129

image130

image131

Bättre och bättre dag för dag..

..känns det som. Vi har varit på två behandlingar med akupunktur på Vera nu och igår kväll kändes det bättre. Hoppas detta är på rätt väg.

Knölen var inget att oroa sig för, han såg bara vanlig vävnad och sa att jag skulle återkomma om den blev större.

På söndag har Leo innebandy cup och den ska vi gå och titta på. Ska bli roligt.

Tror jag ska ta mig en tur till Solna centrum, Pelle ligger och sover efter sin Välkommen till världen Vera fest igår.
Ska köpa en sådan bok som man skriver i första året till Vera. Leo har ju en så då måste hon oxå få en.

Ska ta ut lite kort också hade jag tänkt, på Vera. Ska skicka lite kort till Pelles farmor och farfar.